burn baby burn

avatars myspace with Gickr


Tänkte jag skulle spela lite brännboll ikväll/natt. Man har ju aldrig något bättre för sig en söndagskväll menar jag.
Min näsa rinner och om jag skulle sparat allt snor skulle jag snart vara uppe i flera liter. Nahajs!

Enligt min mor går det inte att dricka rosé direkt ur förpackningen, jag skall dock bevisa motsatsen ikväll hade jag tänkt!

Just det. Jag spelade minigolf förut och låt mig säga så här, jag kom inte sist! Min vänstersving och min röda boll var med mig så att säga, he!

Puss


fett_opepp_tjej!
Ne men jag tycker det är så djävulusiskt skönt att bara vara hemma ikväll, med min fina familj. Äta lite sill, dricka lite öl, spela lite spel. 

Jag har pillat med mina spotify-listor och känner att jag börjar närma mig något bra. Det känns som att det börjar bli sådär organiserat som jag vill ha det. Jag har en bra grund om man säger så!

Jo men jag har en rätt så trevlig midsommar trots allt!

Kyss

the world goes dancingpimp myspace


3 dåliga saker:

- har feber och kunde inte jobba idag. det suger!
- är risig i kistan också. no need att säga mer så att säga.
- mitt lakan är alldels för litet för min säng och korvar ihop sig hela tiden. det är enerverande.

3 bra saker:

- jag kollade kontot förut. hade bävat för det. blev positivt överraskad!
- är i ett underbart magnetic fields-mode just nu. åh vad jag älskar sönder det bandet. åh vad jag älskar sönder Stephin Merritt!
- jag har bestämt mig för att införskaffa en ny gitarr. en akustisk nylonsträngad. inget märkvärdigt alls. jag är en komplicerat enkel människa...... det har vägt mellan en gitarr eller ny kamerautrustning. vem vet, efter sommaren kanske jag har båda delarna? det blir dock ett pyssel att få plats med en till gitarr på väggen. jag kanske måste tvingas att flytta ner my very first guitar till källaren. poor little thing... 

3 saker som jag plötsligt oroar mig för:

- min fisk försöker begå självmord. han vill hoppa ur sin skål, tror jag. det plaskar i alla fall ovanligt mycket från hans lya...
- jag börjar bli blind, eller åtminstone känns det så. jag har börjat se så dåligt på äldre dagar. att gå till optikern känns så omotiverat..
- tyckte precis jag såg något svart i min säng. något svart med åtta men ingen utan svans. en spindel? i min säng? men det kan också ha varit ren inbillning...

3 andra saker:

- det ska bli gott med sill imorgon.
- alla mina klockar går några minuter före. som mest, 15 minuter.
- om min hund snarkar för högt fräser jag bara som en katt, då slutar han. jag tror jag har övet upp det där fräsandet så bra att jag till och med gör det i sömnen..


godnat mine venner
elefantpung


Mina drömmar tycks bara besto av jobbrelaterade grejer nuförtiden. Igår drömde jag att jag var tvungen att lägga i en tia i ett myntinkast för att få sova. Sen blev jag väckt när tiden var ute och då var jag tvungen att lägga i en ny tia, och sådär höll det på. Sjukt jobbigt..!

Imorgon börjar jag jobba klockan tre. Hade utan svårigheter kunnat sova hur länge som helst imorgon men när man är en vuxen kvinna med ansvar är sådant inte möjligt. He... Rummet städar inte sig själv och så där ni vet. 

Ne, sova kan man göra när man dör. Fy vad bittert det låter att säga så. Jag kan ju faktiskt sova precis just nu om jag vill, ändå sätter jag på datorn och skriver detta inlägg som inte ger någon någonting egentligen. Jag har fel på hjärnan.

Nu ska jag sova bestämmer jag.

Pusshejleverpastejblaj


Igår drömde jag att jag höll på och växla massa femkampsbiljetter, det märkliga var att jag låg i min säng när jag växlade och det enda jag hade på mig var mitt täcke. Det var en fruktansvärt jobbig och omständig situation och en än mer enerverande dröm. 

Jag har stått vid älskade skjutbanan idag, och vid ett tillfälle trodde jag att jag skulle dö av huvudvärk och trötthet. Det var dock skönt att ha en kompanjon vid sin sida, för allt går så fantastiskt mycket bättre när man är två.

Jag har också varit ledsen idag av olika anledningar. Det "bor" en handikappad duva på Liseberg och mitt hjärta mosas när jag ser den lilla fågeln halta runt, och jag blev så arg på en gäst som jagade den. Vill bara plocka upp stackaren och pyssla om den lite. En annan fågel blev påkörd av Kanonen idag, men det är en helt annan historia. 

En annan som dött är ju Ryan Dunn och det känns rent förjävligt. Usch vad sorgligt! Jag älskar Jackass och ja, det är bara så fruktansvärt alltihop. Fy.

Det finns så mycket jag inte förstår mig på och jag blir tokig av sånt. Hur kan t.ex. en stjärna spruta vatten och hur stort är egentligen universum? Ne jag pallar inte. Jag förstår inte heller meningen med att lägga upp femtioelva likadana bilder på sig själv på fejan, och jag förstår inte grejen med föööör korta jeansshorts. 

Jag känner mig inte så positiv just nu...

Det var i alla fall skönt att sluta en timma tidigare och det är riktigt nice att ha världens finaste och bästa storasyster som kör sin lillasyster hem efter jobbet. Jag älskar dig min fina! 

Gute nacht!

ett ganska pissigt inlägg


Min hund kissade precis på mitt överkast. Det brukar vanligtvis ske när det åskar. Det åskar inte! Han tänkte: "lika bra att slå en kissedrill utifallatt!"

Palla...

Det mest spektakulära med det här är nog ändå att jag inte har någon som helst lust att slänga in överkastet i tvättmaskinen klockan halv 3 på natten. Är det jättevidrigt att låta det ligga och dra? För trött för att reflektera över det här egentligen. 

Hunden åkte i alla fall ut med huvudet före från mitt rum och jag kommer inte vara det minsta kärleksfull mot honom imorgon. Ska sätta på honom ögonbindel så att han inte kan ge mig den där puppy eyes-blicken.....

Jag var förresten ute och drack öl för några timmar sedan och jag kom hem alldeles lagom lullig och gullig. Det var såklart alldeles awesome att träffa Hanna och Jessica. Som jag saknat dom! Och imorgon ska jag få krama om mitt älskade hjärtegos Matilda! Att fylla på med kärlek från sina vänner i tider som dessa är livsnödvändigt skulle jag nog vilja påstå, utan att låta som att hela världen håller på och går under...

Gud vad jag pladdrar om absolut ingenting egentligen. Jag får väl ta och slänga in det där nedkissade överkastet i tvättmaskinen. Det finns en risk att hunden åker med. Fast ne.

Jaja. Godnatt!


we are all born superstars


Jag åt böngroddar igår, så om jag dör vet ni varför. För övrigt känner jag mig som en jävla Guldlocksfjant som ingen riktigt förstår sig på. Konstig, konstnärlig, konstnär, konstnärssjäl. En obotlig sådan. Jag förstår mig inte på fotbollar hit och dit. Känner för att gömma mig i ett nytt nummer av Världens Historia och bara vara den sanna nörd jag är.

Men på söndag är det fest. Kan bli kul, kan bli kul. 

Nu ska jag snart iväg till jobbis. 15-23. Sen ledig i två dagar. Saknar mina hjärtan. Åh vad jag saknar er!!! Saknar er så jag spricker och exploderar och lite till. Kärlek till er mina små smultron.

Kyss og klemI'm back


Är det bara jag som har saknat mina fantastiska youtube-klipp? Det var ju så att hela html-uppfinningen fuckade upp här på bloggis och jag tappade nästan livsgnistan ett tag.... Men till min stora förvåning upptäckte jag för en stund sedan att allt fungerar igen och det ska ju givetvist firas.

Jag har kokat ihop en hemmagjord musikvideo till en låt som enligt många är något av det sämsta som kommit från Svea Rike. Enligt mig är dock låten ett mästerverk. No need to say more.

Allt blev så hastigt och lustigt. Ah... Men jag vet att mina trogna fans kommer uppskatta klippet nedan ändå.


free dayYeah man, det är fredag och jag är lika ledig som byrackan. Jag behöver göra absolut ingenting egentligen, kan vara precis hur passiv jag vill.

Men jovars, visst låg jag på mina bara knän och skrubbade hela hallen från golv till tak förut. Det känns ändå bra att vara lite produktiv även fast man är ledig.

Jobbet går för övrigt bra förutom att jag fick ett mental breakdown igår på Skjutbanan. Men sånt händer väl? Kanske? Eller? Det har hänt? Jag har inlett en komlicerad relation till det spelet. En slags hatkärlek. Skjutbanan kan vara rolig. Skjutbanan kan vara tråkig. Lite sådär ungefär ja.

Hur som haver. Jag trivs hur bra som helst som Lisebergare. Faktsikt. Det er godt!

Just nu överväger jag att gå ner till Tempo och köpa cheddar/chili-chips inför kvällen. Jag tänker som så att det är ju ändå fredag och en påse chips är ju faktiskt alldeles förträffligt då... Jag kan ju ta med den lilla rackaren till hund som sällskap. Ni skriver ner det här va?

Jag borde ringa min lilla mormor också och fråga om hon vill träffa sitt lilla barnbarn imorgon. Jag känner att mitt goa presentkort på Monki vill spenderas upp + att jag har en eller annan femhundring att bränna i någon av mina favorit second-hand-affärer (lär mig aldrig hur jag ska få ihop det där ordet.)

Jaja. Livet leker, jag simmar lugnt och nu ska jag ta en promenix.

Kyss og klem

det går inte


Att blogga existerar för tillfället inte. Jag jobbar och står i förstår ni (känns forfarande ballt att kunna säga så!)

I onsdags var den lyckligaste dagen i mitt liv, so far. Studenten alltså... Det var alla tiders. Jag var så överlycklig hela dagen. Åh vad fint allt var! 

Annars då? Jo jag jobbar som sagt och det går fint förutom det faktum att mina fötter har dött en brutal död... Införskaffade mig ett par dyra skor idag (1300 kronor!!!) så jag hoppas på att kunna återuppliva mina stackars fossingar med mina dyra dojor på!

Jorå, livet flyter på som det ska.

Idag har jag varit ledig och jag har disponerat min ledighet på bästa sätt. Solat, grillat, motionerat. Nu sitter jag. Sen sover jag. Känns faktiskt helt stabilt!

Puss
RSS 2.0