lite kärlek bara

pixie


Vet inte om det är en sån där grej, eller fix idé som går över, men jag är så sjukt sugen på att klippa mig kort! Alltså verkligen, SJUKT sugen!

Och jag har vart det ett tag...

En del säger till mig, gör det, andra säger, gör det inte du är så fin i ditt låååånga bloooonda hår.

Okej, just nu känner jag mig som jävla Barbie Rapunzel. Mitt hår har trasslat ihop sig på ett ställe och det skulle kunna flytta en ett gäng myror där om de hade haft lust. 

Jag vet egentligen inte varför jag tvekar. Hår växer ut igen. Mitt hår skulle må bra av att klippas av, och börja om på nytt liksom. Min käraste Jessica klippte sig kort och hon hade till och med längre hår en vad jag har nu.

Nedan följer några bilder på vackra kvinnor med korta frisyrer. Jag blir så inspirerad!!

regn regn, gå iväg


Var på Emmabodafestivalen, hade skitkul, dansade, drack, smakade på regnet, blev sjuk, åkte hem en dag för tidigt, missade Lilla Lovis, det sög, men är rätt nöjd ändå!

Nästa år blir det Roskilde, eller? Husvagn kanske? Hade varit meganice!

Festival är fantastiskt, men lite mindre fantastiskt när det regnar konstant. Nästa år vill jag ha sol.

Puss
jag e jag


Lyssnar på finaste Hästpojken och taggar Emmaboda!!!!! Jag köpte mig en ryggsäck av den mindre varianten och hoppas på att få ner min packning i den. Optimistiskt tänkande ska vara bra har jag hört.

Jag köpte ett tält, två stolar och ett bord för 250 spänn också. Kvalitén är säkert jättebra............

Det ska bli så jäklans roligt med festival. Hade verkligen inte planerat det i sommar, så ja, det blev liksom en fin surprise.

Nu måååste jag fortsätta packa. Jobbar till 23 imorgon, åker klockan 5 på onsdag. Livet är en jävla fest och jag är alltid bjuden!

PussArvika 2010

obegripligt


Jag kan inte beskriva med ord hur illa berörd jag blivit av det som skett i Norge. Det är så fruktansvärt sorgligt. En sak är i alla fall säker, min avsky till sådana åsikter som Anders Behring Breivik har förstärkts ytterligare.

Fy!jag går och fiskar


Bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläblä.cp...........................................................!

Solen lyste i alla fall en liten stund idag, och jag såg Johan Glans. Han var betydligt skäggigare än vad jag hade föreställt mig. Han var kort också. Nästan lite pygmévarning..

Jag vill köpa en myrslok. Dels för att jag alltid har tyckt att dom är så mongo-söta, men mest för att det är MYRINVASION just ny. FLYYYYYYGMYROR dessutom. HERREGUD!! Pallar EJ!!!!!!!!! 

Ibland önskar jag att jag alltid var sådär stark som jag ibland är. Den meningen höll inte.... Okej, saken är som så att just nu har jag en lågperiod och det är inte fett med nice. Jag finner det ytterst enerverande och frustrerande att gå omkring i en värld utan svar på väsentliga frågor. Be ell ää!

En sak är i alla fall helt säker. Livet blir inte bättre av att man omringas av energislukare. Det är också oklokt att låta sig bli uppslukad, så att säga. Jag borde dra till Hollywood och finna lyckan där. Eller? 

Jag ska låta mitt huvud ta ett break från mina tankar och gå och lägga mig. Förhoppningsvis drömmer jag om färgglada hästar och gröna ängar, men man vet aldrig...

Kyss


I'm legendary, you're not!
Var ute på en fin promenad, satte mig på en bänk, fick en flis under nageln, ångrade att jag gick ut, får inte ut flisen, smärta from hell, ångrar fortfarande att jag gick ut...

Jag kollade lite på dokumentären Fuck you, fuck you very much om Leila K förut, och jag kan nu konstatera att hon är en ytterst speciell person. Hon är så fruktansvärt otrevlig så att det nästan blir ballt. En sann legend, helt klart. Min kära mor hamnade nästan i slagsmål med Leila en gång. Jag hade gett min högra arm för att få uppleva det!! 

Trots att hon är en av de mest otrevliga personerna som finns så tycker jag att hon är sjukt cool. Hennes musik tilltalar ju såklart mig i och med min förkärlek till sådant gammalt tjafs. Här har vi dock en ny låt, med Leila, och den är ju snudd på fantastisk!

Nu måste jag torka håret, sen blir det jobb. Kyss.

mitt indiehjärta slår och slår och slår
Denna vackra röst hade jag nästan glömt av. Nästan! 

Jag vaknade klockan 12, man måste få sova lite längre ibland. Funderar på att köpa sushi till frukost. 

Annars känner jag inte för så mycket idag faktiskt. Vill nog kanske bara vara hemma och mysilera med en film eller två. Imorgon ska jag träffa en saknad vän. Det blir fint!

brunsås och en och annan köttbulle


Varför började det spöregna precis när jag gick av bussen? Fryser som en daggmask just nu...

Det var i alla fall ytterst trevligt att fira Sara och få träffa nästan hela kakan. Oftast får man små bitar av kakan då och då, men när man får hela blir man glad. Om ni förstår.

Jag insåg förresten förut att jag verkligen inte borde bry mig om vissa saker, men sen insåg jag även att jag inte är en superhjälte med stone-face och ett hjärta av stål. Jag har faktiskt känslor och så där. Men i alla fall, jag borde väl kanske inte ägna fööör mycket energi åt dåliga saker. Dessutom kan jag inte hjälpa att jag blev förväxlad på BB...

Just nu kom jag på att min hatt är av 100 % ylle, och ylle + regn = dålig kombo. Jaja. Skit händer!

Mitt hjärta gick sönder förut när jag såg en mongolid duva. Jag ville så gärna ge den något att käka, men tuggummi kändes inte som rätta snackset. Men om jag stöter på den igen ska jag se till att ha några brödsmulor med mig.

Förstår inte riktigt grejen med att jag är vaken fortfarande. Jag kan sova, varför gör jag det inte? Jag planerar att göra en rostade-mackor-frukost imorgon, men då måååååste det finnas apelsinmarmelad hemma, annars fallerar alltihop.

Det blev ingen bild till detta inlägg. Ibland känns livet tråkigt helt enkelt.

Herrå!

sillAlltså nej, det går verkligen inte att tröttna på ett mästerverk som denna låt faktiskt är.
Så äre mät!

holy macaroni
Klockan är snart 2 och jag känner att jag måste uppdatera mina nära och kära och inte så nära och inte så kära om hur läget är med mig och allt som snurrar i min skalle och utanför..

Idag vaknade jag upp och kände att min lejonman ville leva fritt, den har ju trots allt varit instängd i en hårsnodd på sista tiden och det kan ju knappats ha varit behagligt. I alla fall, dit jag vill komma är, vart vill jag komma?

Så här är det, just idag känner jag mig ganska så tillfreds med livet. Är det inte helt fantastiskt? Jag fick dela ut en stjärnvinst i Ringleken och jag fick klappa en stor och vadderad gosedjurshund som någon fantastisk människa vunnit i Skee-ball.

Jovars, det finns så många små glädjeämnen i livet som man bara vill ta vara på och spara i minnet. Jag är verkligen inte bitter och jag förstår mig inte heller på bitterhet egentligen. Varför väljer man att vara bitter när man kan vara glad och energifull? Men tro nu inte att jag är nån jäkla duracell-kanin, eller jo förresten, tro det, men gå inte på den falska marknadsöringen att vi aldrig laddar ut. Så att säga...

En annan sak...

Jag tycker det är så fantastiskt underbart när någon kommenterar mitt ordbajseri här på bloggen, men jag hade tyckt det vart ännu trevligare om man vågade skriva vem man är. Se såja, skäms nu inte över att ni läser innehållet på denna sida. Alltså, om ni nu, av någon underlig anledning inte vågar skriva ert namn, kan ni inte ge mig en ledtråd eller något dylikt på vem ni är?

Eller så skiter vi i det och fortsätter att vara så där trevligt anonyma. Lite mystik i vardagen skadar ju trots allt inte...

Kyss og klem

ah ha ha ha


Btw, Sanna från Big Brother var på Liseberg och ville skjuta bin när jag stod i Bihålan. Oh my Jesus.....
Jag hoppas hon gjorde sig så dum medvetet. Jag ville kasta korkar på henne och säga: "dom är ungefär lika korkade som du är".

Det är tur man kan behärska sig ibland.

Jag tänkte göra en sallad att ta med till jobbet, sen ångrade jag mig. Min arm har feber, eller mina myggbet har feber, eller det känns som jag håller på en blodpropp i armen, eller är det ens möjligt?

Det känns bittert i armen helt enkelt. Men jag är glad och lever ändå.
Jag vill bjuda er på en låt. Tryck här!Puss

dream a little dream


graphic myspace at Gickr.com

Imorgon börjar jobbet igen efter tre dagars ledighet. Jag är taggad, ohja, och nej det var ingen ironisk underton i det uttalandet. Jag inser att jag har ett helt fantastiskt arbete. Vill jag tillbaka i vinter och nästa sommar? Självklart, om jag får vill säga.

Igår såg jag Inception (reeeeeeedan???) och jo, den var väl något speciell, men jag tyckte om den. Jag blev kär i Arthur (Joseph Gordon-Levitt). En riktig mumsbit! Idag funderar jag på Shutter Island, men jag tvekar eftersom jag har hört att den är kass. Vilka problem man kan ha i det samhälle vi lever i.....

Min kära mor kikade precis in i mitt rum och sa:  "När man blir rädd för sin egen fis är det dags att gå och baja!" Klok kvinna det där! Hon kom även fram till att håret på benen växer extra fort under sommaren. Jag är beredd att hålla med henne, för visst känns det så? 

Jag hade en märklig dröm inatt:

På något vänster drömde jag att vi flyttade tillbaka till Mölndal, för att vi tröttnat på vår utsikt här? Jag var inte särskilt arg, jag var mer berusad..? Helt plöstligt i drömmen befann jag mig på Mölndal station, och alla de människor som en gång gjort mig illa stod som träd, likt en alé, och mitt i var jag och dansade Hare Krishna-dans.

Jo, jag skulle nog vilja kalla det mardröm, minus Hare Krishna-dansen då, för hur episkt hade inte det varit? Aldrig, aldrig, aldrig vill jag tillbaka till Mölndal och dess äckliga gator. Jag är såå över det stället. Mölndal är en stad som inte borde få kallas stad utan snarare håla. Jag borde skicka ett förslag om namnbyte till kommunen. Mölndal borde döpas om till Bajhålan, eller Analklådhålan, eller Rännskitehålan... Tål att tänkas på!

Hur som haver, jag tror att Inception påverkade mig. På nåt konstigt sätt...

Nu är jag extremt sugen på något sött, jag får gå ut i köket och se vad jag hittar. Kanske, kanske gömmer sig Joseph Gordon-Levitt i ett av köksskåpen? Hö hö...

Puss

craziness is happiness
Impulsivitet, galenskap, lycka, livet!

Inom loppet av tre timmar lyckades jag fixa en biljett till Emmabodafestivalen. Det känns alldeles förträffligt. Musik, glädje, människor. Allt det jag älskar allra mest!

Igår var jag lycklig när jag hämtade min älskade mojäng. Min iphone är tillbaka, eller det är inte helt sant egentligen, för jag fick en sprillans ny. Klagar inte precis... Det är nästan skrämmande hur mycket man kan sakna en teknisk pryl. 

Min högra underarm är dubbelt så tjock som min vänstra. Myggor är djävulusiska djur!

Livet alltså... Det är en helt fantastisk gåva som man kan göra precis vad man vill med. Ville bara påminna mig själv och er andra om det. Lev i nuet, våga leva, ångra inget!

Kyss

ritch bitchpimp your myspace at Gickr.com

En Historia-tidning rikare, femtioelva mygbett rikare, en splitter ny iphone rikare, en klänning rikare, ett linne rikare, ett par byxor rikare, EN EMMABODA-BILJETT RIKARE!

Livet känns extra bra ibland...finaste mannen
Svtplay --> minnenas television --> Cornelis Vreeswijk --> sova!

ska vi gå hem till dig, eller hem till mig?


Trodde ni kanske att det där med att lägga ut kontaktannonser i tidningen inte existerade längre? Jodå, det lever kvar, i allra högsta grad dessutom.

Det finns så många ensamma själar där ute, som letar efter någon att bara få hålla om. 

Man får hoppas att någon nappar, för kärlek är ju det härligaste som finns!
Annonserna är hämtade från: Göteborgs-Posten söndag 3 juli

long time, no see
Hänger du här ofta eller? Jo, ja eller nej, inte så mycket längre kanske. Det är lite sorgligt att min kära blogg håller på att förfalla. Allt falerar, kollapsar, krakilerar, dör. Nej vad drastiskt, här ska inget dö!

Jag skapade en ny header. En bra början på ett återupplivande! 

Mitt liv består av jobb just nu, och jag har ingen som helst anledning att klaga på det egentligen. Mitt jobb är bättre än bäst i mångt och mycket. Det kan vara intensivt och aningen påfrestande ibland. Men vad gör det i det stora hela?

Det är hemskt tråkigt att jag inte hinner med mina vänner utanför Lisberg så mycket. Kan vi inte allihopa ta och flytta in i ett stort hus ha bilda ett episkt kollektiv?? Jag hade älskart't. Så länge det hade funnits en liten städskrubb eller något som jag kunde gömma mig i emellanåt...

Jag kom idag på att jag vill resa till öde platser och/eller besöka hemsökta hus. Det är synd att jag inte känner någon som delar detta intresse med mig. Är det inte sjukt fascinerande med helt glömda platser? Hela samhällen som bara är helt tomma av olika anledningar? Tomma hus och andra byggnader som bara står och förfaller? Jag vill såå gärna åka dit, till de ställena. Någon som är på?

Annars då? Jo det är bra, jag går och sjunger på Timbuktus nya låt hela tiden. Resten av ditt liv kan vara världens bästa 'fuck you and fuck off'- låt som finns, och jag är inte ens arg på någon? Och jag gillar inte ens sådan musik särskilt mycket? Besynnerligt!

See ya, wouldn't wanna be ya...

fick hatt, fick fnattJag älskar min hatt!!! 100 % ylle, perfekt i värmen... Jag önskar jag kunde säga att jag älskar min lugg också, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om bortfallet av mitt hår, he. 

Det var otroligt trevligt igår. Takterasshäng, Vino, Trädgår'n. Det finns så mycket trevligt folk omkring mig och det är så fantastiskt. 

Jag ska hem till mitt hjärta Matilda sen och bara mysa järnet. Är så himla nyfiken på hur lägenheten ser ut. Det är riktigt nice att vara ledig har jag kommit på, även fast jag älskar mitt jobb. 

Pyss

bland raketforskare och andra


people say I'm different now
they say I might be from the moon

Från och med idag kära vänner, är jag ledig i fem dagar, det är nice! Jag hade planer på att förvandla mitt kaos-artade rum till ett paradis, men latheten tog tyvärr över. Men jag tror på morgondagen........

Jag var impulsiv för en stund sedan och klippte lugg. Det händer lite då och då, några gånger om året kanske. Ganska skönt känns det. Jag kände väl helt enkelt att det var dags för en liten förändring.

Imorgon är det återigen kaninparty och eftersom förra gången blev något misslyckad hoppas jag att morgondagens partaj blir lite vassare. Men det är väl som man säger, allt blir vad man gör det till! Jag insåg precis att jag inte har så mycket alkoholhaltigt dryckesintag hemma. Varför planerar jag så dåligt? Det får bli bubblig chardonnay från studenten helt enkelt. Man tager vad man haver!

Ja, och så här ungefär blev håret:Puss

RSS 2.0