om det kliar i näsan, ska man klia då?


Ja minsann. Livet och alla dess frågor. Jag mår i alla fall alldeles förträffligt, till skillnad från så många andra på t.ex. Facebook. Håller VM i klagande på eller vad har jag missat? Är det inte tandvärk, så är det dödslängtan, och är det inte det så är det trötthet. Fy för den lede vad jag avskyr självömkande och rop på uppmärksamhet av det slaget. Bläbläbläbläblbläbläblä för kryptiska statusar med en underton av "se mig, hör mig, rör mig". Köp en ny cykel, cykla bakom en annan skog eller köp er ett liv. Fan, ryck upp er. Tänk för i helvete på de stackars barnen i Afrika......!

Jag tror ni förstår vad jag menar.

I lördags var jag på Chalmers och dansade, pratade med stora uppblåsbara snoppar, hällde ut en blå drink som jag blev serverad och fick 20 spänn till mat av en okänd man. Det var en fin afton och jag slutar aldrig förvånas då jag dagen efter vaknar upp utan några som helst symptom av bakfylla. Vilket fantastiskt fabulöst liv jag lever, trots allt!

Jag ska bege mig till den lilla, lilla staden som börjar på K och slutar på backa för att käka Siam-mat med min fagra vän Hanna. Det är gott med thai.

Livet är precis så gott man gör det till. Herrå!


HUp3bX on Make A Gif, Animated Gifs

blablabla på kvällskvisten/natten


Jag viiiillll inte gå och lägga mig. Det är en sån kväll. Började titta på Farligt begär med bland andra John Malkovich som är en så sinnesförvirrat bra skådis men jag insåg att det inte var min grej att se en film en fredagkväll på en kanal med massa reklam. Så jag vände mig istället till mina alltid lika pålitliga play-kanaler. Det blev en dokumentär, Krigets Barn: Del 2 på SVTplay. Helt perfekt denna afton, och jag kan rekommendera alla att se både del 1 och 2 (om del 1 fortfarande finns tillgänglig?)

Vad vore livet utan dokumentärfilm...?

Jag kan i stort sätt fastna för vilken typ av dokumentär som helst, fast jag är ju extra förtjust i att ta del av olika människors liv och livsöden. Jag älskar biografier också, vill jag säga nu när jag ändå håller på. Jag läser, som jag nämnde för någon dag sedan en mycket bra biografi. Skriven på ett poetiskt sätt och den är extremt gripande.

Silverfisken
av Sofia Rapp Johansson. Jag vill både rekommendera den och varna er för den om ni möjligtvis skulle bli sugna på att läsa den. För det första är det lyrik, vilket alla inte kan hantera. För det andra är det en fruktansvärt stark berättelse med otroligt gripande inslag emellanåt. Åldersgräns 18 år tycker jag till och med. För det tredje, det är en sjukt bra bok om jag får uttrycka mig så. Jag har ju en märklig böjelse för hemska självbiografier så som Pojken som kallades det osv.. Vet inte vad det är som får mig så totalt uppslukad av sådana hemskheter...

Vet ni vad, hörde precis det där sömntåget komma och jag borde nog hoppa på det. Har hört att det kan dröja innan nästa kommer.

Imorgon kanske jag skriver några rader om Amnesty, eller så gör jag det någon annan dag. Vill också ordbajsa om dvärgarna från Fångarna på fortet. Nu vet ni vad ni har att vänta er!

Noctem bonam! 

purple pee
Ja, lite så blir det imorgon.... Vinet och cidern och dödskalleölen står och kyls på altanen. Jag tror det blir alldeles förträffligt. Kanske missar Så mycket bättre. Känns mindre bra, men mamma försäkrade mig om att det går en repris på söndag..

Imon ska jag daaaaaaaaaansa och må jävligt bra bara! 

Orvar korvar.

I work out


Femtioelva gånger har jag ungefär tittat på denna video idag. Får kramper varje gång jag ser den. Jävlar i havet vad jag tycker den är helt klockers!


exkrement


Nu kommer bajs-inlägget.

Något som fascinerar mig är skillnadena mellan manligt och kvinnligt bajsande. Jag brukar ha den här diskussionen med killar vilket är ytterst intressant. Om ni växt upp med en pappa, en bror, en farfar eller någon annan av det manliga könet så vet ni att deras toalettbesök kan ta all evighet. Jag fascineras över detta faktum, VAD är det som är så mysigt med att dra ut på hela bajsakten? Vi kvinnor gör det vi ska när vi gör nummer 2, sen är det klart. När jag har diskuterat det här har en del killar har de pratat väldigt entusiastiskt om hela nummer 2 grejen. "Det är så gött att ta med sig en tidning, sitta och läsa lite, kanske tända ett ljus." JA, det är fler än en som faktiskt erkänt att de har tänt ljus. Jag förstår det inte. Bajsa bör man annars dör man, men att sitta på den den där obekväma toasitsen en längre tid är inte ultimata.

Det värsta som finns är den manliga morgonbajsen. Mannen tar med sig morgontidningen in, sitter sedan där i lugnan ro och efter ca 15-30 minuter kommer han ut med ett lite nöjdare uttryck i ansiktet. Sen öppnar man toadörren för att bli totalt överfallen av bajsångorna. Till och med tidningen har sugit åt sig av bajspartiklarna. Fruktansvärt.

Är de manliga bajskorvarna mycket längre än de kvinnliga och är det då därför det tar längre tid för mannen? Ne det tror jag inte. Jag får väl helt enkelt bara acceptera det faktum att bajstunden är helig för mannen. Fascinerade.oh l'amour
Idag köpte jag en jacka. Den är grön, den är gosig och den luktar pastellkrita. Jag tror den blir perfekt i vinter.

Jag har fått eksem eller något dylikt på mina ögonlockar. Det kliar och sviiider!! Smörjer in mig med idomin eftersom det är bra till ALLT. Enligt mig. Jag ser fram emot lördag. Chalmers halloweenfest med ett trevligt gäng. Har börjat tvivla på om jag verkligen ska klä ut mig. Det är inte det att jag inte vågar, jag älskar ju att klä ut mig, men jag har ingen bra utstyrsel. Vi får se. Det kanske blir en häxhatt i alla fall.

Bestämde mig för att uppdatera min fantastiska "jag vill ha en synt farsan"-lista. Jag tycker faktiskt att mina favorit 90-talslåtar förtjänar att få vara med i den. Så nu är den nästan ren perfektion. Allt ifrån Kratfwerk till Dr. Alban. Need I say more???????

Det kommer snart ett inlägg om bajs. Det kan ni inte missa. Jag vet inte när snart är men vi får helt enkelt vänta och se. 

Kyssand the sky was made of amethyst
Läser bra men hemsk lyrik, lyssnar på Hole och poserar för min webcamera. Det är en sådan dag idag då jag kan göra precis vad jag vill, och jag tänker göra just det.

Jag tänker lägga kyckling i marinad, och hundar i bad. Lera med mera. 

Idag har jag bara gråtit åt sånt som är värt att gråta över. Musikvideon till In Bloom. Den får man gråta till. Magi!

Jag ska skriva en önskelista för min syster har frågat vad jag vill ha i julklapp. Jag vill inte tänka på sådant fast jag har ändå funderat. Jag önskar mig en bok. Det vet jag. Sen vet jag inte så mycket mer. En till bok kanske. En prenumation på någon Historia-tidning. Ett par Dr Martens. Röda, eller låga svarta, eller gröna. 

Igår blev jag så ledsen, så ledsen när en man var elak mot mig. För jag tror alltid gott om folk. Lagom godtrogen. Mannen skällde på mig och förbannade sig över min blodtörstiga byracka till hund. Ack ja, ack ja. En del är visst hopplösa, hur trevlig och resonabel man än försöker var.

Adjökens!it's not me it's youJag kan inte riktigt sätta fingret på VAD det är med detta klippet som ger mig kramp i magen av skratt. Men så är det i alla fall.

Om framtiden och nuet:

Ja mina vänner, jag är snart 20 och jag har under de senaste dagarna varit fullt upptagen med att spela Sims. Detta FANTASTISKA spel! Det går ganska bra, förutom att ett av mina hus blev hemsökt av en spökhäst och en annan familjs schäfer fick loppor fyra gånger. Men det flyter på. Spelandet alltså!

Jag har reflekterat en del över min framtid, fast att jag envisas med att försöka leva i nuet. Men jag tycker det kan bli aningen klyschigt ibland det där med att leva i nuet. Nuet sätts på en jäkla pedestal kan jag tycka. Det finns en dag imorgon och en annan efter det. Jag vill inte vara tråkig på något sätt. Men det är ju så oliiiidligt spännande att tänka på framtiden, för det känns ibland lite förbjudet.

Om vampyrer, typ:

Jag ska på Halloweenfest på Chalmers. Det ska bli kul. Jag vill klä ut mig till vampyr tror jag, bara för att jag är helt besatt av True Blood. Men jag vet inte.

Om fjällrävar och att få barn:


Jag ska köpa en jacka. Funderar på en Fjällräven bara för att dom är såååå jäkla hypade. Eller? Jag vill inte frysa, men jag vill heller inte ha en jäkla Everst-jacka som kan knappt kan röra sig i. Jag vill helst inte ha en svart eller grå jacka. En grön jacka är det som tilltalar mig allra mest. Med fina små detaljer. Fina knappar. En grön jacka, raggsockar och Dr Martens i vinter. Som en jävla miljöaktivist. Om jag fick bestämma skulle jag velat gå i ide när snön kommer och återvända när det knoppar på träden. Jag kan inte hantera snön. Den är BARA mysig om man sitter i en stuga med en tänd brasa och tända ljus. Inomhus, i värmen. Att betrakta det där vita, så långt kan jag sträcka mig. Jag kommer antagligen älska snön någon gång i mitt liv. När jag får barn som vill åka pulka. Då blir man tvingad till att älska det. Ska försöka mig på en hatkärlek kanske?

Om dans:

Jag ska börja anteckna ALLT jag äter på en dag. För jag känner att jag är aningen slarvig i vissa avseenden. Det skulle vara intressant att få veta hur mycket skit jag egentligen får i mig. Att få äcklas lite gott sådär. Att klämma lite på gäddhänget och inse att det är där den där herrgårdsosten sitter och slutligen säga till sitt gäddhäng att det här är sista dansen och sedan spraya håret med hårspray. För det är när man sprayar håret som de där små gäddhängen dansar som vildast. Sluta dansa då! Jag är ej kapabel till att göra armhävningar, men jag har ju de där hantlarna som jag odlar dammråttor på under sängen. Dags att damma av dom?

Guten nachtvet ni vad?
När jag kollade i brevlådan någon timma efter att jag kollade första gången så låg det där. Magin som låg i luften var obeskrivlig och när jag kom in i lägenheten igen var det ett glädjeskutt som var det enda rätta.

Så ja, det är alltså det jag har ägnat mig åt sedan det senaste inlägget.

Lyckan är maximal!a monkey needs to dance and so do you
Blev megabesviken när sims-spelet inte låg i brevlådan. Tear!

Mennnnnnnn det gör inget när det regnar och livet känns bra ändå. Storhunden sövdes förut för att klippa björnklorna, så ah, hon är kola-seg i huvudet. Hon är ungefär som en robothund som man måste styra överallt. Hon kissade på sig i sömnen också. Fräsch. Vad vore livet utan vår kära tvättmaskin?

Jag tror att ett ben håller på och lossna från min säng. Det är ett visst magpirr man känner när man ska gå lägga sig på kvällen, med ovissheten om man ska braka ihop med sängen eller inte. Vardagsspänning!

På lördag börjar ÄNTLIGEN Så mycket bättre igen och kombinationen av människor den här gången är ju helt MAGISK!! E-type som jag tack vare min älskade mamma kan varje låt av och Timbuktu som jag börjat fatta tycke för, och Mikael Wiehe och..... Jesus Krisuts vad det här kommer bli bra!the adventures of rain dance maggie


Den spelas på MTV heela tiden men jag har inte tröttnat på den, för det är en helt fantastisk video. Fantastisk på alla sätt och vis. En låt som får mig på väldigt bra humör helt enkelt!


du luktar bajs


Nu har jag tittat på vartenda Grey's Anatomy avsnitt som finns i mina ägor och är därmed ikapp säsong 8 som sänds på onsdagar på kanal 5. Frågan är om jag ska skaffa fram säsong 8 också... Fast det blir inte lika spännande då tänker jag. Det kanske är bättre att få små doser då och då. Mitt sims-spel är i och för sig på väg till mig så jag borde ju klara mig utan min dagliga dos av allt som sker på Seattle Grace Hospital. Industrilandsproblem!

Det slog mig att en del människor faktiskt är genuint korkade trots att man försöker hitta de där smarta egenskaperna. Men man hittar dom alltså inte alltid. Skrämmande eller bara oerhört befriande? 

Jag vet att det inte låter särskilt ödmjukt det jag nu ska säga, men i situationer när man upptäcker att en person inte är så värst intelligent, just då kan jag inte låta bli att klappa mig själv lite lätt på axeln. För att jag vet att jag vet bättre. Usch vilken vedervärdig människa jag är! Eller kanske inte? Ne, varenda kotte klappar sig själv på axeln då och då. Fantastiskt!

Jag kom underfund med vad jag skulle vilja bli för grönsak/frukt om jag någonsin skulle bli tvingad till en sådan förvandling. Avokado! Det finns inget bättre. Jag hade kunnat bli en god guacamole eller kanske legat på en risbädd tillsammans med andra goda sushi-bitar, eller varför inte bara vara au naturelle! Avokado funkar alltid och till allt. En makalös frukt. Eller är det en grönsak?

lyckan!


Sims, sims, sims!!!!


rocking onHar hört att man var otroligt rockig i tvåan på gymnasiet. Jag tror jag förstår. Det där svarta håret var jobbigt kommer jag ihåg. Tur att det försvann. 

Jag ska gå ner och köpa 36 bitar sushi sen. Till mig och resten av Möller's. I det fina vädret... Har jag nämnt att det blåser 10 gånger mer här? Ser fram emot det.

Läste för en stund sen att Ganna får stanna, två veckor längre... Det är i alla fall ett litet steg i rätt riktning!

Nu ska jag dammsuga bara för att det är så kul. Sen ska jag tvätta, för det är ännu roligare...

Pussnone of dem


none of these boys can dance
not a single one of them stand a chance

Jag vill vara Robyn och dansa för mig själv och säga till er "don't fucking tell me what to do" osv osv. Det är sinnesförvirrat hur bra hon är. Hur snygg hon är, etc.

Att ha sett henne live är det bästa.

vad har jag


Jag har känt mig nere på senaste tiden. Om jag ska vara ärlig nu och säga det. Men vad har jag egentligen att vara ledsen över? Jag kan inte komma på något, borde jag skämmas då? När det finns så många andra som faktiskt har saker att vara ledsna över. Jag tycker det är så svårt det där med när man får vara ledsen och inte. När man känner sig ledsen men inte vågar känna så.

Alla får inte allt, men alla får något. Ibland får man ta det man får men inte vill ha. Eller? 

Jag vägrar!

Det är jobbigt när man går emot sin egen vilja för att lugna sin omgivning. Jag tycker det är jobbigt! Jag är nöjd precis som det är och jag vill inte ha något annat än nuet. Inget annat, ingen annan. Jag behöver mina älskade vänner och min familj. Det är bara er jag behöver för tillfället.

Jag vet att jag är svår. Gör det inte svårare.  

Oftast när jag känner mig såhär vill jag bara kräkas. För att jag mår illa av mig själv. För att jag känner mig bortskämd. För att jag känner att jag gör mig själv till ett offer. För att jag kanske söker någon form av uppmärksamhet hos de jag älskar. För att jag vill att ni andra bara ska låta mig vara.

Jag vet inte.

Men jag brukar hitta det som gör mig glad igen, så oroa er inte. Jag har laddat upp med massa Robyn, matlagning, Mario Kart, fotografering och hundmys. 

Orvar korvar.
bananas


Egentligen borde jag vara bakis idag, för jag drack ganska mycket vin igår och jag kom hem vid halv 4. Jag och Matilda var till och med så schtekiga att vi beställde en hel flaska vin att dela på. Med spann och is och grejer. Ibland får man lyxa till det har jag hört..

Jag mår med andra ord väldigt bra idag. Solen skiner och och det är underbart med höst. Jag funderar över att spendera pengar på saker till mitt rum. Det behövs en mysig golvlampa, och en gammal stol som jag kan pyssla med och fräscha upp, sen är jag helt uppslukad av tanken på att ha en fin tamburmajor i rummet. För att hänga hattar, väskor och halsband på. Jag ska helt enkelt ge mig ut på stan och spana efter saker!

Ikväll ska jag käka lantchips och titta på Grey's. Inget annat. 


4Hp2UA on Make A Gif, Animated Gifs

höstig, hostig


Jag har kommit fram till att det nog ändå är hösten som tilltalar mig mest. Det är en vacker årstid på så många sätt. Regn och rusk ena dagen, strålande solsken den andra. Alla färger är så otroligt vackra och jag blir alldeles varm och lycklig inombords av de röda, gula och oranga tonerna från alla träd och växter. Hösten har en speciell lukt också, våta löv och svamp. Och att plocka svamp är för mig total avslappning. Lyckan när man hittar de där små gula godingarna i skogen är obeskrivlig...

På hösten finns det också så mycket fina kläder i butikerna som får mina ögon att tindra. Monki är som alltid den klara vinnaren för mig och jag slutar aldrig förvånas över deras makalösa kollektioner. Inte för att vara den som är den, men jag kan ärligt säga att jag varje dag har på mig något från Monki, om de så är ett par strumpor eller en halsduk.

Ja mina vänner, detta inlägg blev en kärleksförklaring till både hösten och min älskade, älskade favoritaffär.
Jag tänkte avsluta det hela med att visa er mina favoriter i höst, som jag mer eller mindre bor i.

Allt är från Monki, och det går inte att inte älska det!


färgerna, materialet, värmen
förstoringsglas och allt, perfektion! ♥


no words needed! ♥ibland kräks jag
Sekter är inte bra. Sekter äcklar mig. Jag vill aldrig tillhöra en sekt. Sekter är för vilsna människor. Sekter är dumma. Jag gillar inte sekter.

Idag har jag gråtit fyra gånger. Första gången var när jag tittade på Extreme Home Makeover, de tre andra gångerna var när jag tittade på Grey's Anatomy. Måste sluta lipa sådär. Eller det kanske är bra att gråta en skvätt om dagen. Vet inte riktigt varför jag blev en sån som alltid gråter för fjant-saker och sällan när det verkligen skulle behövas. Eller jag kanske gråter då också? Fast jag har aldrig varit den där fjantiga tjejen som gråter så fort hon får ett litet skrapsår. Jag tror det har och göra med att jag som liten ofta kände en sorts skam över att gråta. Fast å andra sidan har jag inte gjort någon djupare analys av det där...

Just nu känner jag ett visst illamående som inte bådar så gott. Jag vet ju att KRÄKSJUKAN härjar och alla fruktar ju KRÄKSJUKAN, så också jag, fast jag intalar mig själv att det bara är något joks med magen som kommer gå över under natten. Positiva tankar!

Spy, kräkas, vomera, kasta upp. Synonymer är väl härliga! Allt hade vart så enformigt annars...

Jag är i alla fall sååå jäkla ägig på wordfeud. Ägig är förresten inget ord. Krossar alla i min väg ba sådär. Alla ord under 20 poäng är dåliga ord!

Jag borde sova och drömma om något fint. 

Kyss og klem


hemmafrun
Jag går verkligen in för hela den här hemmafru-grejen. Ska alldeles strax köra ett varv runt lägenheten med min kära vän dammsugaren. 

I söndags var det alltså avslutningsfest för alla oss Lisebergare och jo, det var trevligt och kul minus alla jävla koriander. Indisk buffé... Hur gick tankegångarna där? Jag var vrålhungrig och till min stora glädje fick jag senare på kvällen en cheese på köpet på donken. Jag vågar säga att det var det som gjorde mig lycklgast på hela söndagen. 

Jag ska försöka anmäla mig till någon kurs som jag vill läsa till våren. Har så mycket olika funderingar i huvudet så det känns helt trassligt i skallen. Men det är spännande!

Just nu längtar jag så otrooooligt mycket efter mitt sims-spel. Till mina vänner: jag kommer inte ha tid att ses framöver! Fatta grejen att kunna ha hästar och hundar och katter till sina simmar?!?!??!?!??!?!!!!

Madness!

Jaja. Det är några dagar kvar tills det anländer. Kan. Inte. Vänta!

Funderar över att gå ut i köket och koka ihop en bananflugebomb. Min döda-dom-med-köksspray-taktik funkade inte så bra. Blev mest kladd...

Orvar korvar

det vackraste


Min kära syster är på besök. Hon bestämde sig för att ta ett bad när hon ändå är här. Så hon låser in sig i badrummet. Några minuter senare ringer hon, från badrummet, för att be mig komma med en fotfil. 

Och på så sätt förvandlades Casa Möller till ett spa!

Jag tittade på Outsiders förut på kanal5play.se. Outsiders är för det mesta ett fantastiskt program anser jag. Man får andra perspektiv på saker och ting och det kan ju vara underbart ibland. Men idag blev jag nästan lite upprörd när jag fick lära mig mer om fenomenet furry. Att vara furry innebär i stora drag att man känner sig som ett djur och lever därefter.

Jag är verkligen inte den som är fördömande på något sätt, men..... VAD håller dessa människor på med? Klär ut sig som djur och går runt med svansar och öron. Jamar och bits och fräser och håller på.

Egentligen borde jag väl kanske känna en slags samhörighet med dessa människor, för min kärlek till djur har alltid varit väldigt stor. Det har alltid funnits något slags djur i mitt liv, marsvin, råttor och såklart alltid en eller två hundar. Fast ne, jag förstår faktiskt inte grejen med att klä ut sig till ett djur och fjanta runt på stan. Jag är ledsen. Jag vill ju alltid förstå saker...

Jaja, man måste inte förstå allt, men någon dag kanske också jag ägnar mig åt Furry-kulturen, vem vet? Fast tills dess nöjer jag mig med att överrösa mina hundar med kärlek, för dom är det bästa jag vet!

world's smallest dog


Jag ska spendera kvällen i GHB-hålan med de bästa + "Nöffe the pig". Så länge jag slipper grisen är jag nöjd!

Förut när jag glodde på tv3 kunde jag inte sluta lipa åt ALLT jag såg. Först var det Oprah, sen något annat och till sist det absolut snyftigaste snyft-programmet på denna planet, Extreme Home Makeover. Jobbigt läge. Blött också, av allt tårar. 

På söndag är det avslutningsfest på Liseberg och det ska bli kul. Det finns ju några som är riktiga stjärnor som jag bara vill krama hela festen. Tänker som vanligt dissa de högklackade för lite mer bekväma skor. Dr. Martens känns som en bra idé tycker jag! Så kan jag trampa på folk också, om jag skulle vilja... Svammel svammel!

Känner att jag måste göra något av nytta innan jag ska ta min lilla båt till Järntorget. 

Pusss


iSTxtL on Make A Gif, Animated Gifs

stick du stygga spöke
Känner mig produktiv och improduktiv. Känner mig glad och ledsen. Känner mig arg och helt tillfreds.

Jag borde ta tag i saker. Komma på vad jag vill göra med mitt liv och sådär. Fast ändå inte känna stressen. Jag borde skriva en bok om hur man tar hand om ett hushåll. Kanske en kokbok för nybörjare också.. Jag kanske borde bli hemkunskapslärare?

Det skulle vara kul att öppna ett hunddagis. Eller börja med möbelsnickeri. Rättsläkare hade kanske vart något?
Har en känsla av att jag tittat lite för mycket på TV...

Imorgon ska jag betala räkningar, städa, tvätta och kanske krydda upp dagen med sushi-lunch? Visst låter det som att jag är 40 år och singelmamma...? Visst känns det som att jag klagar...?

Jag tror bara det handlar om att jag inte kan få ut den där tummen som tycks ha vuxit fast där bak. 

Finns många jag saknar just nu också. Speciellt min storasyster. Ska våldgästa henne någon dag och sova över. Hon får allt att kännas så enkelt för hon är så bra och klarar vad som helst. Hon är min hjälte, och en dag vill jag bli lika stark som henne.

Ska försöka bli en rolig bloggare också och sluta vara så här deprimerande.

Kisses och bajses

Bitterf*tta

1. Varför kan vissa inte bara respektera att man inte vill ha något med en att göra? Varför kan vissa inte acceptera att man inte vill träffas? Varför måste vissa förstå hur man är? Kan man inte bara få vara i fred...

2. När jag åker buss på kvällen vill jag ha det hyfsat lugnt och skönt och lyssna på min musik i fred. Jag vill inte bli störd av någon som inte kan tala i normal samtalston i telefon. Det var snudd på outhärdligt!!

3....och när man ska gå av bussen och den som sitter bredvid en inte kan resa på sig utan bara vrider sig lite lätt, då undrar man hur svårt det egentligen är att lyfta på arslet. Det är inte det ultimata att snirkla sig ur från den alltid lika överfulla 16-bussen. Speciellt inte när man är trött och smågrinig!


Jag kommer sluta som den där creepy cat-ladyn som bor i ett torp i skogen. Men just nu skrämmer den tanken mig inte särskilt mycket. Mitt egna sällskap lockar för mycket. Fast katter är inte riktigt min grej...


TTYN

(känns sååå bra att sluta ett inlägg i rätta Paris Hilton-andan)

Va?


going to a town...

Sitter på bussen, ska träffa min älskade hjärtevän Matilda. Sen ska jag hem och fixa det som går att fixa. Känner mig ful och det kan inte hjälpas. Wä! Efter fixet och trixet ska jag återigen lämna min vackra ö för att bege mig till den lilla staden Kungsbacka, också kallad kba. Det blir nog en trevlig afton. Ska bli gott med öl, den ljuvliga drycken!

Om jag hade haft en tidsmaskin hade jag antagligen förflyttat mig till woodstock och levt hippie-livet eller så hade jag valt 80-talet. Hade bildat ett episkt synthband och njutit av livet i största allmänhet. Om tidsresor ändå hade vart möjligt...


RSS 2.0