wutelifuck


Av någon jäkla anledning blir jag alltid sjuk dagen innan något stort ska hända. Jag har vart med om det så många gånger innan så jag borde väl kanske vara förberedd, fast ne, man är aldrig riktigt förberedd..

Stressmage och magkatarr. Vad vill ni?

Jaja, det är faktiskt inte mycket att göra åt. Lite omeprazol och vila är väl bra kanske.

För att detta inlägg ska bli något roligare slänger jag upp två bilder föreställande mig. Det är ju ganska fantastiskt att man kan förändras så mycker på bara några månader...

Detta var november


Detta är nu!


Imorgon mår jag bra, imorgon tar jag studenten. Kan jag förstå det? Neeee



glad ändå



FÖR PÅ ONSDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!! Så jag bryr mig inte om att jag har femtioelva bett över hela kroppen. Vem bet mig? Vad hände?

Det som dock är lite tråkigt är att jag inte kan gå barbent på studenten. Strumbyxor får det bli. Kul, he he...

Idag har jag och Sara varit och pyntat på vår fina partybåt. Jag trodde mina lungar skulle kollapsa av allt ballongblåsande. Studentfesten kommer bli magisk!!

Kyss hej

bus y





Igår kväll hade jag feting-ont i mina fötter. Idag har jag ont i ryggen. Det finns alltid något att klaga över. Hö hö hö.

Nej, jag mena, det finns alltid något att glädjas över. Jag hade t.ex. en oerhört rolig första dag på Liseberg igår. Det var mycket att göra och mycket att ta in. Men oh vilka fina kollegor jag har! Tror jag kommer stormtrivas ganska så mycket. Är liiiiiite nervös inför tisdag. Ska stå vid skjutbanan hela dagen och det spelet är tydligen lite jobbigt emellanåt. Aja, det blir väl bra.

Ikväll är det fest. På en söndag minsann. Med Lisebergarna och så. Det blir fint!
Ska vara i skolan kl 11 imorgon. Kommer jag vara bakis? Det vet man inte. 

Nu tänker jag måla naglarna eller nåt. 

Klem klem

jitterbug



Imorgon ska jag jobba. Så har jag aldrig kunnat säga innan.... Det känns stort att kunna säga det nu. Vuxet!
Jag är nervös. Har inte en aning om vart jag ska exakt. Men det borde väl lösa sig... Får väl ringa min chef om det skulle krisa sig, haha.

Det ska i alla fall bli så jäkla kul att börja arbeta. Liseberg en hel sommar, massa nya människor, det känns så bra va!

Puss och kram

banananana



Hanna banana kommer hit. Kolla film, äta onyttigheter, sova över. Kan faktiskt inte bli bättre!
Någon släppte en bomb i mitt rum, det var ingen stinkbomb den här gången, utan mer en bomb som skapat ett enormt kaos över hela golvet. 

Jag ska städa. Jag ska inte sitta här.

Pussen och kramen

hippie hey ho



Funderade på att slänga in gosbollen i tvättmaskinen förut. Hade även diskmaskinen i åtanke. Han är så sunkig! Han har till och med tuggummi i pälsen? Vanvård minsann, jo då!

Ne fy, jag ska ta tag i det så fort som tiden ges, och nej, det blir inte imorgon för då är det teater som gäller. Hade hellre vinat de timmarna, eller ah, tvätta gosbollen då...

Jag känner mig så hippie fantastic i håret. Äntligen har jag en frisyr som stämmer överens med hela min livsfilosofi, vad den nu är?

Wasabi? Det är för övrigt oerhört gott, kittlar av någon anledning dödsskönt i näsan när man äter det. 

Jo men det känns stabilt just nu. Imorgon är en annan dag, kom till mig i skolan, köp en biljett, ge mig en kram om ni vill. Kärlek är så fint tycker jag!

Tjollahopptjollahej


vackra



Det var bal igår och alla var så vackra! Speciellt mina tösabitar.

Det var kass service på Valand och jag var såklart en av de som klagade mest, "jobbig jävel" är mitt mellannamn. Det resulterade bland annat i att servitrisen bokstavligt talat slängde oxfilén på min talrik... 

Trots det så blev kvällen helt okej. Fast jag hade nog högre förväntiningar.

Men okej, ingen mening med att gråta över spilld mjölk. Nu taggar vi studentfest, det kommer bli helt fantastiskt, jag har ju vart med och ordnat den...

Puss



party people



Har suttit och glott på alla som springer. Jag åt pizza och drack cola precis bredvid. Det kändes helt okej.

Ska bege mig till lilla Kungsbacka sen. Det blir fest. Festligt!
Nä men vet ni vad, då borde jag väl ta och fixa till mig litegrann..

Klem klem

alles klare


Det har verkligen varit fisljummet på bloggfronten, men vänner, jag har haft tusenmiljarder saker att göra. Men vet ni vad? Jag är klar nu. Finito, alles klare, done!

Stressen som jag har känt det senaste halvåret har inte riktigt lämnat min kropp än, men när den försvunnit kommer det att kännas helt underbart! Jag börjar i alla fall känna den där segerkänslan...

Tänk att det snart är slut. Ingen mer skola på länge för min del. När jag tänker efter riktigt noga, och ser tillbaka på de år som gått, så måste jag erkänna att jag känner mig oerhört stolt över mig själv.

Låg- och mellanstadiet var en lek. Högstadiet var en mörk, mörk tid... Gymnasiet blev min räddning! 

Idag när jag såg ettornas teaterföreställning blev jag så nostalgisk. Det kändes som att det var så himla längesedan jag var i deras sits. I en relativt ny klass. Förälskelsefasen. Alla gillade alla. Det var så fint. I tvåan förändrades mycket. Det blev kris. Alla hatade alla. Trean kom. Man föddes på nytt. Nya dörrar öppnades. Gemenskap. Alla älskar alla igen!

Usch vad jag är blödig, börjar nästan lipa här i min ensamhet..

Jag borde nog sova, känner mig utmattad. Utmattad men lycklig!

Gute Nacht meine Freunde!

(Tycker för övrigt att det är hemskt roligt att driva med mitt tysk-klingande efternamn...)



det blir fest





Det blir fest när jag är klar med allt i skolan. Herrejävlar rent ut sagt vad det spritter i hela min kropp av bara tanken på att slippa alla jäkla skoluppgifter. 

Nu har jag bara lite kvar, och vill bara bli klar! Borde därför inte sitta och skriva ett blogginlägg nu. Men även min kloka mor säger att en liten paus inte gör så stor skada.

Jag var hos världens goaste frisör idag och vi diskuterade hur vi ska ta oss till med mitt hår. Efter många om och men kom vi till slut fram till en lösning som känns riktigt bra. Mer säger jag icke. Hi hi...

Nämen hörrni, här blir inga barn gjorda. Får väl återgå till mina nedrans uppgifter. Lykke Li håller mig dock sällskap. Den tjejen har stil, den tjejen är ball, den tjejen har attityden, den tjejen kan! Lyssna genom att trycka här!!!

gött som kött


Hahahihihahaho. Love me, hate me, say what you want about me....





Jag finner det ytterst komfortabelt att ha någonting på huvudet. Att svepa en tröja runt knoppen är faktiskt det bästa. Jovars, så är det!

Vill skryta om att jag fick MVG på min projektrapport. Hur köttigt var inte det då??? Jesus vad jag kämpade med den.

Blev klar med alla arl-uppgifter idag också. Tack vare herren i huset. Tänk att en folkpartist kunde vara så snäll......skoja! Tack Tony!

Cp-Inger kan gå och lägga huvudet i micron eller något, tina upp lite. Hon är så elak. Borde inte få vara lärare..

Det var väl allt jag hade.

Hejdå





where is my mind?


Det är ju faktiskt ganska kul när någon tar bort en som vän på facebook... Jo men tänk på det, tänk på vad som krävs av någon som gör det. Personen i fråga måste gå in på ens sida, scrolla ner, klicka på "ta bort vän" och sedan godkänna. 

Alltså! Istället för att sörja detta faktum kan man glädjas av att någon faktiskt la den energin på en.

Jovars, det finns alltid två sidor av allt. Till och med en korv har två sidor tror jag. Ehh, va?

Nu ska jag slutspurta med pluggandet. Jag. Måste. Bli. Klar. Idag! 
Sen i eftermiddag ska jag rösta. Ohlala vad jag hoppas på rött. Rött e sött, blått e inte gott. 

Hejdå



zzZZznark...


Min gosboll ligger på golvet, han var ute i regnet och blev blöt. Jag, som den överbeskyddande matte jag är, la min tröja över honom. Nu ligger han där under tröjan och snarkar så fint! Något säger mig att jag kommer sova gott i natt. Zorro-snark, inga problem! Andra snarkningar, döda mig!!!!



mitt i nyllet. aj!


Hela världen är så underbar, bara man får ett svar...


Jag ska sluta upp med att göra denna blogg till en jävla klagomur. Det är ju egentligen inte min grej att deppa ihop och ladda ur sådär. Men okej, även en duracellkanin slutar väl fungera någon gång?

Nu känns det i alla fall som saker och ting har klarnat upp. Jag vet vilka jag har (och inte har) och det känns ändå helt okej. Jag fattar nu, äntligen!

Hanna min älskade redhead, om du läser detta, så vill jag bara skriva en viktig fakta: vi måste ha en äta-chips-kväll snarast!!! Annars kommer vi att gå under och slukas upp av ett mörkt moln eller nåt..

Matilda, du är den vackraste och bästa människa som finns, ville bara påminna dig lite...

Och Jessica, you rock my world darling! Fy fan, nu är vi sanna aktivister också! Couldn't be better, eller?

Puss darlings!

NU däremot, ska jag käka cheddar-chips och titta på en mumsig Edward Norton-rulle. Okej, först ska jag lyssna lite på mitt glädjepiller Timo ♥ 

Vi grejar det här, eller hur? SÅKLART VI GÖR!!!! 



en bra dag


Idag känns det bra. Det blev bra igår. Ett happy ending, så att säga.

Jag hängde på världskulturmuseet i flera timmar. Jag stod i entrén och tog betalt, jag satt och pysslade, jag lyssnade på bra musik och jag träffade massa underbara människor. Kulturtanter och kulturnissar. Med andra ord, jag stormtrivdes.

Jag värvade en SSU-medlem, och jag blev sms-aktivist för Amnesty. Jävligt_insatt_tjej_92

He he...

Senare på kvällen blev det vin, tapas och sangria med några av de bästa. 

Det var helt enkelt det jag behövde, för nu har jag nästan klättrat hela vägen upp från det djupa hål jag befann mig i...

Kyss

ballar ur


Jag har en fet jäkla klump i magen. Det är den där klumpen som hälsar på varje gång jag känner som jag gör nu. Att jag gjort något fel, att jag är en elak människa och en dålig vän. Innerst inne känner jag att jag inte förtjänar att känna så, men ändå känns det fel. Jag klarar av att höra hårda ord, fan jag klarar till och med av en käftsmäll. Men jag klarar inte av den där känslan som bor inom mig nu. Ni är ju det bästa jag har, det kämpar jag hela tiden för att ni ska förstå. Jag är ständigt och jämt rädd för att göra fel. Att säga fel. Jag är rädd om er. Jag är rädd för att förlora er. Det vet ni väl? Jag är en drömmare som har lite för lätt för att sväva i det blå, jag glömmer hjärnan hemma minst två gånger i veckan och jag har sämre minne än min fisk. Men jag älskar er och det enda jag vill är ju att ni ska älska mig tillbaka. Jag är kanske dålig som tvivlar på att ni tvilar på mig. Eller är jag? Gud jag vet varken ut eller in. Jag är i en mental jäkla svacka nu och det enda jag ber om är förståelse och en gnutta kärlek.


Jag har sagt det förut, jag är en clown. Clowner lever för att glädja andra människor och clowner blir fruktansvärt sårade när de känner sig oälskade. Jag är en clown, jag lever för att göra mina älskade glada, och jag blir ett demprimerat miffo när jag känner mig misslyckad. Som vän.

Jag vill finnas där. Finns jag där? Jag vill ställa upp för er. Ställer jag upp för er? 

Jag älskar att älska er. Kärlek är det bästa som finns i hela världen tycker jag. Jag vill helst älska så många människor som möjligt. Det är så fint att jag har funnit människor som er, såna som jag skulle kunna kasta mig framför ett tåg för. 

Jag är väl aningen paranoid just nu, jag vet. Men min paranoia botas bäst med ordbajseri. 

Hoppas någon av er läser detta och förstår vad jag menar. Jag älskar er och vill inte göra er illa. Ibland händer det, och det är helt oavsiktligt. Det lovar jag!



freedom



Äntligen fick jag mitt nummer av Frihet. Började undra om brevbäraren förlagt tidningen nånstans.
På söndag är det val och jag känner mig taggad. Jag vet ju precis vart min röst hamnar, såklart! Jag hoppas på ett bra resultat, såklart!

Rösta med hjärtat ni som också ska rösta, och hjärtat är väl förresten rött om jag inte minns fel?

;)

grymmers!


Idag kirrade jag mitt G i idrotten. Eller nästan, jag ska bara snacka lite kondition och styrka med min lärare, sen är det finito. Det känns skönt!

Imorgon känner jag för ett glas vin sådär framåt kvällen. Någon som är på?

Tryck på bilden om ni vill se ännu ett klipp med mig. Jag vet att ni vill. Bloggens html fuckar upp. 

Baj baj




produktiv



Först gjorde jag klart min engelska, sen städade jag av köket och vardagsrummet. Mitt sovrum fick sig en rejäl omgång också, av både dammsugaren och golvmoppen. Avslutningsvis slängde jag ihop en utsökt pastasås innehållande bl.a. räkor och bläckfisk.

Det var min tisdag. 

Just det ja, jag hann sola lite också. 

Hejdå!

and I'm like, whatever



Lyssnar på Liam Lynch och skriver ett brev till en död författare. Resultatet kanske inte blir mästerligt, men jag känner liksom bara WHATEVER åt allt atm. 

Det är snart student och jag känner att min fuckoff-attityd växer sig större för var dag som går.

Jag ser fram emot fredag och "festivalen för mänskliga rättigheter" som världens finaste Lotta vart med och ordnat. Får jag träffa fröken Wetteus också tro? Det hade vart så gott att få krama om de där filurerna.

Nu ska jag avsluta mitt brev till döingen och sedan koka ihop ett recept i huvudet som jag sedan ska genomföra, rent praktiskt. Det brukar bli oerhört bra när jag improviserar i köket, och det säger jag helt utan ironisk underton.

Klem, klem

21 maj 2011


Den 21 maj ska ett gäng nötter demonstrera mot den fina moskén som jag varje dag åker förbi här på Hisingen. Bland nötterna har vi t.ex. nationaldemokraterna som enligt mig är något av det skamligaste vi har i Sverige.

Fy bubblan för nazister och rasister helt enkelt!

Det ska hållas fredliga motdemonstrationer mot nötterna, och jag tycker så många som möjligt ska delta!

Demonstrationen börjar 11.00 vid Kvilletorget. Be there!



glassigt


Min lärare bjöd mig och några andra på glass idag efter lektionen. Jag kände att det var väldigt snällt. Men jag borde kanske ha valt en magnum istället, när jag ändå hade chansen liksom.....

Igår laddade jag ner den där instagram-appen till iphonis. Det är en app där man kan redigera och dela med sig av sina iphone-foton och låta folk "gilla" ens bilder osv.. Jag tänkte innan att den inte alls skulle vara något speciellt egentligen, men jag hade fel. Jag vågar påstå att jag blivit lite beroende av den nu... Jag älskar foto och jag älskar att kolla på andras fina foton. Helt okej app med andra ord!

Här är några av mina bilder. Inget speciellt, mest for fun så att säga. 








ölish


Det så kallade bloggandet är väl lite ljummet nu. Jaja.

Igår var det en mycket fin men vemodig dag i skolan. Det var liksom sista gången ever som alla fina estettreor uppträdde på ett eller annat sätt. Gråten satt i halsen hela dagen.

Jag kom underfund med att Nasse faktiskt är en ganska härlig typ ändå. Så härlig attt jag till och med vill fortsätta med honom på nåt sätt. Vi får se vad som händer framöver helt enkelt...

Kvällen avslutades på bästa sätt med en öl tillsammans med ett riktigt härligt gäng.

Tack mina kära estetkompanjoner för allt. Nu är det snart slut. Låt oss göra studenten så jäklans bra!!!!







suger


Allt suger idag. Teater suger. Nasse suger. Jag suger.
Det var väl allt.

Hej då.

blod, svett, tårar



Slog mig själv med en stol idag. Bet mig själv i kinden idag. Åt upp en hel burk kapris idag. 

Imorgon är det premiär för "Nasse hittar en stol". Hade hellre turnerat med musikarna. Fast just det ja, jag är teaterelev. Ja men då kör vi!

Åh Henrik!


Jag är lite småkär faktiskt. I programledaren för "Landet Runt". 18.15-19.00 på söndagar är en helig tid helt enkelt. 

Och ja, jag har gått med i "vi som tycker Henrik Kruusval gjort Landet Runt till ett humorprogram"-gruppen på Facebook.

Så det så!




banana




Gårdagen blev inte som den skulle bli men den blev bra ändå! 
Det blev sol, sol, sol, och vin, vin, vin, och Hanna, Hanna, Hanna. Lite Matilda också. 

Esters är ett trevligt ställe i Kungsbacka, gött häng så att säga.

Som vanligt när jag dricker alkoholhaltiga drycker blir jag extremt sugen på att snacka politik. Igår kväll pratade jag med en ung herre om just det. Det var dock ingen givande diskussion vi hade. Han fick för sig att jag var lesbisk för att jag är feminist, och så sa han "jag röstade inte, men om jag skulle röstat hade jag röstat på moderaterna för att jag är rik"

Det är så intressant hur vissa tänker...

Idag har jag för övrigt inte varit särskilt produktiv. Sov till tolv, åt en smörgås, tog en treo, kollade på extreme homemakeover och grät en skvätt,  och slappade järnet i soffiloffan. Men det är väl som det ska vara tror jag.

Nu ska jag göra popcorn eller nåt. Måste knapra på nåt känner jag.

Kyss

RSS 2.0